Vår ångerrätt i korthet
Ångerrätt

Vänligen kontakta Handpicked Wines Sweden AB innan du gör en retur av produkter.

Det är lämpligt att du som konsument kontrollerar att produkten är korrekt och felfri. Vid klagomål, kontakta Handpicked Wines Sweden AB och ange orsak till eventuellt klagomål.

Villkor

Du kan returnera produkten till Handpicked Wines Sweden AB inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick och i obruten förpackning. Om produkten är förstörd eller använd kommer varan inte att återbetalas. Glöm inte att bifoga kontaktinformation. 

Vi kommer att göra en återbetalning. Om du har betalat via faktura, kommer vi att behöva ett kontonummer för att kunna föra över pengarna. Det enklaste sättet är att e-posta oss informationen tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende.


Returer

Om en returnerad produkt skickas Internationellt, vänligen märk paketet tydligt med "Retur varor". Detta för att undvika eventuella tullavgifter.


Vill du byta till annan storlek av samma produkts?

Kontakta oss via e-post, med kort information av ditt ärende och vilken storlek du önskar ha istället så kontaktar vi dig inom kort.


Vill du byta till en annan produkts?

Kontakta oss via e-post, med kort information av ditt ärende och vilken produkt du önskar ha istället så kontaktar vi dig inom kort.


Transportskada

Om produkten försvinner eller att du vid mottagandet märker att varan har skadats i transporten skall du omedelbart rapportera detta till Handpicked Wines Sweden AB.


Outhämtade Paket

För paket som inte hämtats ut inom 14 dagar,  förbehåller Handpicked Wines Sweden AB sig rätten att ta ut en hanteringskostnad för administrativa kostnader. 

Alla förfrågningar: hello@handpicked.se